menu
Word Lid
Jens Melis nieuw voorzitter Vlaams Belang Malle

Na 6 jaar voorzitter te zijn geweest van Vlaams Belang Malle geeft Wim Vervloet de voorzittersfakkel door. Bestuurslid Jens Melis zal vanaf heden de taak van afdelingsvoorzitter op zich nemen. Op deze manier kan Wim Vervloet zich als fractieleider nog meer focussen op zijn werk in de gemeenteraad en de inhoudelijke voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2024.

Jens Melis is 23 jaar, student bedrijfsbeheer en al meer dan 20 jaar woonachtig in Malle. Jens Melis geniet de volledige steun van het afdelingsbestuur. Jens Melis: “Samen met de andere bestuursleden zal ik verder werken op de goede basis die Wim de afgelopen jaren heeft opgebouwd als voorzitter. Ik ben ervan overtuigd dat we door het takenpakket te spreiden we de verkiezingscampagne optimaal kunnen voorbereiden. Persoonlijk ga ik me vooral bezighouden met de externe communicatie en het uitbouwen van ons verkiezingsteam.”

Vlaams Belang Malle kondigt ook nog 2 nieuwe bestuursleden aan namelijk Bart Huybrechts en Frank de Smet.

Jens Melis: “Bart Huybrechts was eerder al gemeenteraadslid voor Vlaams Belang Wijnegem. Frank de Smet is burgerlijk ingenieur en zal met zijn expertise een belangrijke meerwaarde zijn voor de afdeling. “

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF